logo TSEbox white

Hou je van grote maten?

HOYA IR filters zijn nu ook in grotere maten verkrijgbaar.

De Hoya infrarood filters zijn vanaf vandaag ook leverbaar in de filtermaten 86 en 95mm. Hiermee komt Hoya tegemoet aan de stijgende vraag naar grote filtermaten.

Terwijl de groeiende markt van systeemcamera's met steeds kleinere objectieven werken, ontstaat tegelijk een grotere vraag naar grotere maten ringfilters. Fotografen willen steeds lichtsterkere objectieven en de frontlenzen daarvan nemen navenant in diameter toe.

Met onze Athabasca en FormatHitech filtersystemen kan met vlakfilters tot 15cm breed gewerkt worden, maar een (opschroefbaar) ringfilter heeft zeker zijn voordelen. Vandaar dat Hoya de maten 86 en 95mm heeft toegevoegd aan het assortiment.

 

Nieuws

 • Hoya ND100.000 zijn besteld

  Eerder vroegen we onze wederverkopers of er interesse bestond en het antwoord is ja: het product is té leuk om aan voorbij te gaan. Dus hebben we een aantal van Hoya's uitzonderlijke grijsfilter besteld.

  Lees meer...

 • Sirui exploded views

  Sirui producten zijn goed en slim ontworpen. Zo goed en slim dat de meeste gebruikers in staat zijn een statief of balhoofd zelf te onderhouden. Want zoals elk hoge kwaliteit product vaart ook een statief wel bij een beetje onderhoud.

  Lees meer...

 • Hou je van grote maten?

  HOYA IR filters zijn nu ook in grotere maten verkrijgbaar.

  Lees meer...

 • Eddycam camerariemen uit het assortiment

  Vanaf juli voert TSE Imaging Eddycam niet meer als merk. De fraaie camerariemen, gemaakt van Elandleder verdwijnen uit het assortiment.

  Lees meer...