logo ED free white

Gun jezelf het beste

ED rollExclusieve camerariemen en polsbanden van puur en eerlijk elandenleder uit Finland. Een sterk en uiterst duurzaam natuurproduct. Elk exemplaar is ambachtelijk geproduceerd en uniek, want ook geen eland is hetzelfde.

Elandenleder is buitengewoon sterk en veerkrachtig. Het biedt de ideale combinatie van sterkte en soepelheid. Een Eddycam riem of sling is daarom een pure luxe in het gebruik. Maar ook pure ergonomische kwaliteit, want het leder vormt zich telkens opnieuw naar nek, schouder of hals, al naar gelang de wijze van dragen.

Door de productietechniek en wijze van afwerken glijdt een Eddycam riem niet gemakkelijk van de schouder en biedt het een fantastische grip. Het leder behoudt een leven lang kleur, rekbaarheid en kracht.

Eddycam camerariemen zijn er in verschillende typen en een veelvoud aan kleurcombinaties. Brede gepolsterde riemen met roestvast stalen gespen voor zware camera’s of slanke en lichte modellen voor systeemcamera’s. In kleuren die aansluiten bij de persoonlijke smaak van de fotograaf. Zo wordt een camerariem een individueel sieraad.

logo ED W

 ED M0322 logo  ED P0349 logo  ED F9351 logo  ED F8461 logo  ED L3503 logo  ED sling comfort SQ  ED MC

Monochrome

Onopvallende
natuurkleuren

 

Premium

Zachte
binnenkant

 

Fashion 1

Lifestyle kleuren
met bijpassend
stikwerk

Fashion 2

Trendy kleuren
contrasterend
stikwerk

35mm

Systeem
camerariem

 

Sling

Zachte en
soepele
polsband

Accessoires

Ringen, haken,
microvezeldoek,
gespen

  KT photocontest wide400