logo AZ white

Azden

Azden ontwikkelt en produceert sinds 1952 professionele microfoons. De Japanse ingenieur Kohei Sato leverde aanvankelijk componenten aan gerenommeerde merken, maar verkocht allengs steeds meer onder eigen merknaam.

De microfoons en bijbehorende accessoires van Azden worden gebruikt in professionele productie-omgevingen en in broadcast-studio's wereldwijd. Naast het high-end assortiment levert Azden mooie en zeer betaalbare audio-oplossingen voor lichtere toepassingen.

De hoogwaardige kennis van het internationale concern en de jarenlange ervaringen in de cinema en broadcast industrie worden ook in de microfoons die professionals en prosumers gebruiken met lichtere camera-uitrustingen, zoals DSLR's. Richtmicrofoons, reporterkits en pre-amps behoren tot het assortiment.

AZ proxd system1 

PRO XD Lichtgewicht digitale draadloze microfoon set (zender-ontvanger)

Maximale verstaanbaarheid en onbeperkte bewegingsvrijheid. Digitale transmissie in de 2.4GHz band met automatische pairing. Revermicrofoon met beltpack (zender) en ontvanger met extra (monitor) hoofdtelefoonuitgang. Perfect voor DSLR filmers.

 AZ SGM990

SGM990 Richtmicrofoon voor DSLR, smartphones en tablets

Schakelbaar tussen zoom-tele geluidsregistratie of meer dichtbij en rondom de microfoon. Onderdrukking van geluid van de zij- en achterkant. Met schokabsorberende coldshoe voor op de camera. Met TRRS adapterkabel voor gebruik op een smartphone of tablet.

 AZ SMX10 9

SMX10 Richtmicrofoon voor DSLR, smartphones en tablets

Superlichte constructie en compact lengte. Toch met een prachtig transparant stereobeeld en een sterke onderdrukking van contactgeluiden en geluiden van achterzijde en opzij. Een echt praktische all-purpose mic voor DSLR en andere kleine camera's.

 AZ SMX15 3 LOW

SMX15 richtmicrofoon voor video en DSLR

Supercardioide met goede onderdrukking van omgevings- en contactgeluiden. Hoge gevoeligheid en met schakelbare -10 of +20 gain. Een low-cut op 120Hz onderdruk storende bromgeluiden en verheldert spraak.

 AZ SMX30 9

SMX30 mono richtmicrofoon en stereo microfoon inéén voor video en DSLR

Een volledig gescheiden systeem van een sterk richtingsgevoelige mono-microfoon en een rondom gevoelige dubbele stereomicrofoon. Naar gelang het opnamedoel kan de filmer kiezen voor selectieve registratie of een indrukwekkend stereobeeld met transparantie en spreiding.