logo MH white400px

Monitoren

“In de beperking toont zich de meester.” MustHD’s monitorassortiment is even klein als compleet. Een doordachte reeks professionele beeldschermen, met elk op de gebruiker afgestemde functionaliteiten. Alles wat u zich kunt wensen is te vinden in een van de vier modellen. Het voordeel is evident: door lage kosten kunnen scherp geprijsde monitoren op de markt worden gebracht. Maar aan functionaliteit ontbreekt het nooit of te nimmer. MustHD monitoren zijn oer-degelijk, compleet uitgerust, licht van gewicht en zuinig in hun energieverbruik.

Twee opvallend praktische eigenschappen van alle monitoren zijn de HDMI in-out aansluitingen (loop-through) met trekbeveiliging en de programmeerbare functietoetsen, waarmee snel geschakeld kan worden tussen controlebeeld en live-signaal. Het maakt het werken met een MustHD monitor zo eenvoudig en efficiënt dat de filmer zich helemaal kan concentreren op de inhoud van het beeld en het verloop van de opname.

Alle modellen hebben de handige uitklapbare zonnekap met gematteerde binnenzijdes, HDMI-loop-through, trekbeveiliging voor de HDMI-kabels, meerdere accu-aansluitmogelijkheden, hoofdtelefoonaansluiting, ingebouwde luidspreker (mixed mono) en tal van andere praktische eigenschappen.

 MustHD monitoren hebben uitstekende beeldeigenschappen (in helderheid, resolutie en contrast), maar worden ook mooi compleet geleverd. De standaard meegeleverde accessoires zijn:

MT M501H closed 

Inklapbare én afneembare zonnekap met gematteerde binnenvlakken

Ook bij zonnige opname-omstandigheden is het goed beoordelen dankzij de diepe zonnekap met lichtabsorberende binnenkant. De kap kan gemakkelijk worden afgenomen, maar nog gemakkelijker is om het dicht te klappen voor het opbergen.

 MT AC adaptor

Netvoeding

Voor langdurig gebruik en waar netstroom voorhanden is, kan gebruik worden gemaakt van de meegeleverde netvoeding (230V).

 MT manual cover

Handleiding

MustHD monitoren zijn zeer eenvoudig in gebruik, maar toch wordt een verhelderende handleiding meegeleverd.

 MT remote

Handzame afstandbediening met drie zelf te programmeren functieknoppen

Met een eenvoudig en snel leerproces kan elk van de drie knoppen een eigen functie krijgen. Zo kunt u tijdens de opname snel 'even' een controle doen met bijvoorbeeld false color.

 MT shoemount

Mini balhoofd voor montage op een universele cameraschoen

Met het balhoofd is de monitor in elk denkbare hoek en positie op de accessoireschoen van een camera te bevestigen. Of op een accessoireschoen van om het even welke drager (statief, stabilizervoet, rig, etc.).

 MT screws

Schroeven voor (optionele) vaste montage van de accu-adapterplaat

De accu-adapterplaat kan eenvoudig worden verwisseld, maar zit toch goed vast-geklikt op de monitor. Wanneer altijd hetzelfde accutype wordt benut, kan de adapter ook met schroefjes worden verankerd.

 MT HDMIcable

HDMI-kabel

Licht buigzame HDMI kabel die perfect in de trekbeveiliging van de monitor past.

 MT MF970 front LowRes

Accu-adapterplaat van (naar keuze) type F970, LP-E6, D28S of V-Mount

Als meer accutypes gebruikt gaan worden, volstaat het om de desbetreffende adapterplaat te wisselen.