logo CR white

Camera

Een tas is bedoeld om spullen in mee te nemen. Op de ene plek inpakken, ergens anders uitpakken. Een fototas vraagt meer dan dat. Fotografen zijn onderweg, maar hebben continu toegang tot de inhoud van hun tas nodig. Een fototas gaat veel, veel vaker open en dicht dan een reistas. Dus moet dat heel gemakkelijk en veilig kunnen. En de apparatuur die erin bewaard wordt, verlangt een zachte bescherming. Natuurlijk maakt het daarbij enorm veel uit hoe groot en zwaar de apparatuur is. Daarom zijn Crumpler tassen er in verschillende soorten en maten. Kies er een die afgestemd is voor uw gebruik en u gaat er jarenlang plezier van hebben.

Maatwerk

Een Crumpler fototas is om die reden maatwerk. Crumpler tassen zijn ontworpen voor verschillende soorten camera's: grote spiegelreflexen, dslr's, systeemcamera's of slimme compacten. Voor elk type camera heeft Crumpler een oplossing. Idealiter neemt u uw foto-uitrusting mee naar een fotowinkel die Crumpler verkoopt. Want een Crumpler tas is als een spijkerbroek; sterk, mooi en doelmatig. En hij moet lekker zitten.

Ergonomie

Behalve dat een Crumplertas slim is ontworpen om een bepaald type camera te herbergen, zijn de ontwerpen ook afgestemd op het specifieke gebruik. Zoals de Quick Escape op de afbeelding hieronder. Ruim van maat, zodat een full-frame spiegelreflex of een flinke DSLR erin past. Maar ook helemaal bedoeld om snel te kunnen werken en wisselen. Wanneer je de rits opent, gaat de tas als een schelp half open. Zelfs als je in de haast vergeet de rits te sluiten blijft je apparatuur vanzelf in de schelp. En het is een sling-bag. De riem maakt het mogelijk de tas gemakkelijk en snel op de rug of op de buik te brengen. Niet alleen om je apparatuur te pakken, maar ook als extra steunpunt onder de elleboog.

Welke modellen (series) voor welke toepassing

Modellen

Fotografie

Laptop

Tablet

Telefoon

Banana's Ja      
Gimps   Ja Ja Ja
Jackpack Ja Ja Ja  Ja 
Light-delight  Ja Ja  Ja Ja 
Private surpise  Ja Ja  Ja  Ja
Quick Escape  Ja   Ja  

 
JLgeneric-179