logo TSEbox white

In de media

Lees hier wat men in onafhankelijke media en op online fora over onze merken en producten schrijft.

Review - Ledgo Luxpad43 getest

20170614 LG luxpad43 CSRJan Paul Mioulet van CameraStuffReview probeerde de Luxpad 43 van Ledgo-Nanguang. En het beviel zichtbaar.

Lire la suite : Review - Ledgo Luxpad43 getest

Ledgo LG-D600C - I like it

20170410 LG D600 NewsshootDave Matthews fileert onze bi-color led-spot LG-D600C. Hij is eerlijk en concreet, maar oordeelt niettemin positief.

Lire la suite : Ledgo LG-D600C - I like it

Ledgo 116C review - 'this is exactly what I need'

20160530 LG116 reviewDe vlot babbelende Brit Sean is zo ingenomen met zijn nieuwe Ledgo LG-116C, dat hij voornemens is er een hele reeks van te kopen. Omdat ze zo handig zijn.

Lire la suite : Ledgo 116C review - 'this is exactly what I need'

Ledgo panels - demonstratie B560 kit (en B56)

LG B560 newsshooterClinton Harn van Newsshooter krijgt op de SMPTE 2015 een demonstratie van een Ledgo B560 kit van dire panelen. Met de kleine B56 als toegift.

Lire la suite : Ledgo panels - demonstratie B560 kit (en B56)

Ledgo panels - in vergelijk met flitsers

LG FrankDoorhofTopfotograaf Frank Doorhof kan als geen ander met licht spelen en prikkelende visuele foto's maken. Op zijn eigen blog vermeldt hij zijn experimenten met twee Ledgo studiopanelen in combinatie met Elinchrom studioflitsers.

Lire la suite : Ledgo panels - in vergelijk met flitsers

Ledgo - natuurgetrouwe kleurweergave

CSR ledDe ene led is de andere niet. Zelfs als je graag wilt geloven dat de CRI-waarde uitsluitsel geeft of een beroemd merk garanties biedt. Mispoes, LedGo wint.

 

 

 

Lire la suite : Ledgo - natuurgetrouwe kleurweergave

Ledgo 150 Kit - will change your life

thumb YouT LG frontpageVol enthousiasme blikt de reviewer in de camera als hij de kijker uitlegt wat de Ledgo 150 Kit van vier led panelen is: "Incredibly powerfull en incredibly incredibly portable." Filmpje is gemaakt voor retailer Vistek en duurt iets meer dan 5 minuten.

Lire la suite : Ledgo 150 Kit - will change your life

Ledgo R332 led ringlight - zien wat je doet

thumb CSR frontpageGebruiksgemak en een grote hoeveelheid licht zijn de twee in het oog springende voordelen van dit ledlicht, vinden de testers van Camerastufreview. Mooi egaal licht waarmee je ziet wat je doet.

Lire la suite : Ledgo R332 led ringlight - zien wat je doet

Meesters van de (super)groothoek