logo TSEbox white

In de media

Lees hier wat men in onafhankelijke media en op online fora over onze merken en producten schrijft.

Hoya red intensifier - Lonely Speck

20160416 HO red intens lonelyspeckWat doet de Hoya red intensifier met een sterrenhemel? Wonderen! Zo kun je het wel stellen. Dankzij het filter wordt lichtvervuilding zeer succesvol uitgebannen. Met mooiere luchten en heldere sterren als gevolg.

 

 

Lire la suite : Hoya red intensifier - Lonely Speck

Hoya UV HD - why they're the best

HO HD camerasdirectTom van Cameras Direct in Australië legt in anderhalve minuut uit waarom de Hoya HD filters beter zijn dan al die andere merken.

 

 

 

Lire la suite : Hoya UV HD - why they're the best

Hoya Infrarood - 'how to shoot' tips

HO IR staronlineLeuke leestip. Met je digitale camera IR foto's maken kan gemakkelijk met een Hoya R72 IR filter. Hoe gemakkelijk, daarover schrijft Tan Kit Hoong in zijn Foto Kit rubriek.

 

 

 

Lire la suite : Hoya Infrarood - 'how to shoot' tips

Hoya IR - value for money

ho ephotozineePHOTOzine vergeleek de IR filters van Hoya en Cokin, maar constateert eigenlijk geen kwaliteitsverschillen. Het is gewoon een ander systeem: het Hoya ringfilter staat op zichzelf, voor het Cokin filter is een adpater nodig. De test laat goed zien wat een IR filter op een ongemodificeerde camera kan doen.

Lire la suite : Hoya IR - value for money

HOYA HD Protector - 'performed the best'

ephotozineVier sterren (van de vijf) deelt ePHOTOzine uit voor Hoya's protector. Minimale flare, zelfs bij fotografie tegen het zonlicht in. De reviewer is duidelijk onder de indruk.

Lire la suite : HOYA HD Protector - 'performed the best'

Meesters van de (super)groothoek