logo SL wit

Statieven

PRO923CFmini
 

Carbon serie

Ontworpen voor de professionele fotograaf. Het gebruik van Carbon houdt het gewicht beperkt, terwijl aan de stijfheid geen concessies worden gedaan. Extra solide uitgevoerd voor gebruik in combinatie met professionele spiegelreflexcamera's, voorzien van een telelens. Ook zeer geschikt voor midden- en groot formaat camera's.

videosprintmini

Video serie

Een video statief is echt anders dan een camerastatief. Het meest voor de hand liggende onderscheid is de video statiefkop, die vloeiende bewegingen tijdens de opname mogelijk maakt.

SPRINT-PRO-II-CGmini

Pros serie

Eveneens ontworpen voor professionele fotografen met een full-frame spiegelreflexcamera en een zware telelens of  een mooie groot formaat of midden formaat camera.

SH-707Emini

Koppen

Heb je al een goed SLIK statief, maar wil je de veelzijdigheid vergroten door een extra statiefkop? SLIK biedt je die mogelijkheid.

SPRINT-PRO-IIGMmini

Digital serie

Ontworpen om te reizen, ontworpen voor fotografie, ontworpen voor het digitale tijdperk, zal deze serie van snelle statieven jouw foto's sterk verbeteren door het stabiliseren van de camera. Dat is van cruciaal belang voor scherpe foto's. Deze volledig metalen statieven hebben sterkte gecombineerd met een compact formaat. Ideaal voor op reis.

U9000mini

U & F serie

Eveneens een heel populaire serie statieven. Minder compact, maar ook licht en met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.
Net zoals de statieven uit de Compact serie, zijn deze statieven eenvoudig te bedienen, Geschikt voor fotografie en video.

MINI-PRO-DQmini

Compact serie

Populair, licht gewicht, met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.
Eenvoudig te bedienen en zowel geschikt voor fotografie als video.

monopod350af 1119 kai smini

Eenbeen statieven

Ontworpen voor de professionele fotograaf. Een eenbeen statief is makkelijker mee te nemen en sneller te gebruiken dan een gewoon statief. Ideaal voor telelens opnames tijdens evenementen.