logo CR white

Laptop

Crumpler tassen voor laptops zijn bodyguards en beauty's tegelijk. Sterk, duurzaam, perfect op maat, maar ook helemaal in. Meer nog dan fototassen is het merk Crumpler als lifestyle in de ontwerpen van laptoptassen voelbaar. Een topmerk laptop steek je immers niet in een merkloos hoesje of in het kado gekregen hoesje van een computermerk. Kwaliteit vraagt kwaliteit. En daarmee kun je gezien worden. 

Crumpler biedt sleeves (gimps), messengertassen, shoppers, slingbags en rugtassen om je laptop in mee te nemen. Soms voor alleen je computer, soms groot genoeg om de rest van je kantoor mobiel te maken. Maar in alle gevallen goed op maat gemaakt en door en door praktisch in gebruik.

Mozes effect

Behalve tassen van ChickenTex en ripstop nylon, biedt Crumpler ook diverse modellen van neopreen. Tegelijk supersterk en knuffelzacht. De ritsen zijn afgewerkt met biezen. Dat houdt stof, water en vuil buiten, maar vooral voorkomt het dat de rits langs uw laptop schuift. Zo blijft uw apparatuur mooi. Daarnaast is Crumpler's neopreen voorzien van een teflon coating. Water loopt daardoor gladjes van uw tas af. Crumpler noemt deze eigenschap het 'mozes effect'. 

Gimps in L of U

Beschouw een gimps als de survival-suite van uw device. Dat moet dus als gegoten zitten. De gimps zijn daarom ontworpen met heel specifieke laptop- en tabletmodellen als uitgangspunt. Een Gimp koopt u niet zomaar, maar op maat. Crumpler dacht bovendien goed na over het gebruiksgemak en onderscheidt twee types ritssluiting: L-shaped en U-shaped. Voor een tablet, telefoon of reader is een Gimp een tijdelijike verpakking om mee te nemen. Met een L-shaped rits haal je je device gemakkelijk uit zijn omhulsel. Een laptop is in het algemeen groter en zwaarder én wordt vaak (letterlijk) op schoot gebruikt. Daarom zijn de ritsen van die Gimps U-vormig en zijn aan de binnenzijde twee lussen aangebracht. Zo kan de Gimp helemaal open en blijft hij aan je laptop bevestigd. Handig voor op schoot. 

Welke modellen (series) voor welke toepassing

Modellen

Fotografie

Laptop

Tablet

Telefoon

Banana's Ja      
Gimps   Ja Ja Ja
Jackpack Ja Ja Ja  Ja 
Light-delight  Ja Ja  Ja Ja 
Private surpise  Ja Ja  Ja  Ja
Quick Escape  Ja   Ja  

 

JLgeneric-30