logo TSEbox white

Hou je van grote maten?

HOYA IR filters zijn nu ook in grotere maten verkrijgbaar.

De Hoya infrarood filters zijn vanaf vandaag ook leverbaar in de filtermaten 86 en 95mm. Hiermee komt Hoya tegemoet aan de stijgende vraag naar grote filtermaten.

Terwijl de groeiende markt van systeemcamera's met steeds kleinere objectieven werken, ontstaat tegelijk een grotere vraag naar grotere maten ringfilters. Fotografen willen steeds lichtsterkere objectieven en de frontlenzen daarvan nemen navenant in diameter toe.

Met onze Athabasca en FormatHitech filtersystemen kan met vlakfilters tot 15cm breed gewerkt worden, maar een (opschroefbaar) ringfilter heeft zeker zijn voordelen. Vandaar dat Hoya de maten 86 en 95mm heeft toegevoegd aan het assortiment.

 

Nieuws

 • Genuine Sirui

  Genuine Sirui

  Sirui statieven zijn dermate succesvol dat het merk navolging vindt in de markt. Typische Sirui-eigenschappen zijn als productattributen bij andere merken te vinden. We beschouwen het als een compliment. Maar het is er ook de aanleiding toe dat we het officiële Sirui reseller netwerk exclusiever zichtbaar willen maken.

  Lees meer...

 • Hoya namaak in omloop

  Hoya namaak in omloop

  Wie denkt dat alleen Rolex, Gucci en Nike door namaak worden geplaagd, komt bedrogen uit. Ook van de Hoya filters zijn er fakes.

  Lees meer...

 • Hoya close-up in gebruik

  Hoya close-up in gebruik

  Bijna 10.000 mensen bekeken het alleraardigste filmpje (3 minuten) over hoe je de Hoya close-up filters gebruikt. Tja, het is ook gewoon een spotgoedkope manier om goede macro-foto's te maken.

  Lees meer...

 • Nieuwe Sirui L-brackets

  Nieuwe Sirui L-brackets

  De serie L-brackets van Sirui is verder uitgebreid met brackets voor Sony A6300, Fuji X-Pro2 en Fuji X-T10.

  Lees meer...