logo TSEbox white

Eddycam camerariemen uit het assortiment

Vanaf juli voert TSE Imaging Eddycam niet meer als merk. De fraaie camerariemen, gemaakt van Elandleder verdwijnen uit het assortiment.

De Eddycam riemen zijn van fabelachtig mooie kwaliteit en daar zit een navenant prijskaartje aan vast. Ondanks de nijvere pogingen om onze wederverkopers te interesseren in dit mooie product, moeten we constateren dat een zo kostbaar accessoire te weinig klanten in de Nederlandse markt wist te bekoren.

 


 

Nieuws

 • Genuine Sirui

  Genuine Sirui

  Sirui statieven zijn dermate succesvol dat het merk navolging vindt in de markt. Typische Sirui-eigenschappen zijn als productattributen bij andere merken te vinden. We beschouwen het als een compliment. Maar het is er ook de aanleiding toe dat we het officiële Sirui reseller netwerk exclusiever zichtbaar willen maken.

  Lees meer...

 • Hoya namaak in omloop

  Hoya namaak in omloop

  Wie denkt dat alleen Rolex, Gucci en Nike door namaak worden geplaagd, komt bedrogen uit. Ook van de Hoya filters zijn er fakes.

  Lees meer...

 • Hoya close-up in gebruik

  Hoya close-up in gebruik

  Bijna 10.000 mensen bekeken het alleraardigste filmpje (3 minuten) over hoe je de Hoya close-up filters gebruikt. Tja, het is ook gewoon een spotgoedkope manier om goede macro-foto's te maken.

  Lees meer...

 • Nieuwe Sirui L-brackets

  Nieuwe Sirui L-brackets

  De serie L-brackets van Sirui is verder uitgebreid met brackets voor Sony A6300, Fuji X-Pro2 en Fuji X-T10.

  Lees meer...