logo TSEbox white

In de media

Lees hier wat men in onafhankelijke media en op online fora over onze merken en producten schrijft.

Europa in Timelapse met Konova

20170628 KO magicalEU1Hoe verbazingwekkend schitterend ons Europese continent is, kun je zien in de timelapses die Stan Chang maakte.

 

 

Lees meer: Europa in Timelapse met Konova

Konova K-serie - op twee statieven

20130919 Konova K serieFilmer Tom Antos werkt graag met een moderne slider, omdat het zijn producties zoveel eenvoudiger en betaalbaarder maakt. Hij demonstreert zeer uitgebreid en op leerzame wijze hoe gemakkelijk het werken met de een 150cm lange Konova slider is.

Hier hier voor het filmpje op Youtube.

 

Konova Master Pan - praktisch en gemakkelijk

20160530 KO magicpan reviewIn deze praktische video wordt Konova's Master Pan Systeem duidelijk uitgelegd en getest. De opnamen laten ook zien wat het effect van de instellingen is. Zeer informatief.

Lees meer: Konova Master Pan - praktisch en gemakkelijk

Konova K5 met motor - 'absolute freakin' joy'

20160530 KO K5 reviewJustin Tse van JTech Apple verliest zich in zijn enthousiasme om de K5 met motor en de Basic Controller. Hij kan zich niet voorstellen ooit nog zonder deze kit te gaan werken.

Lees meer: Konova K5 met motor - 'absolute freakin' joy'

Konova K-serie - praktijktest NonStopFStop

20131015 K serie reviewDe bruikbaarste reviews zijn die waarin de reviewer laat zien hoe het product werkt en wat dat oplevert. NonStopFStop pakt de review van de K-slider precies op die manier aan. Lekker onstpannen ook.

Ga hier meteen naar het filmpje op Youtube.

 

Konova K7 - ideal for Broadcast and Cinema

20160422 KN K7Moritz van Fenchel & Janisch nam de K7 onder de loep en beproefde de professionele slider inmiddels meer dan zes maanden. Zonder twijfel een topproduct.

Lees meer: Konova K7 - ideal for Broadcast and Cinema

Meesters van de (super)groothoek