logo FX rebuilt solidWhite

Accu's

Systeemaccu's met V-lock aansluiting

FX BP 01


Accu's van FXLion zijn vervaardigd uit de beste componenten met het gebruik door professionals voor ogen. Dat merk je aan bijvoorbeeld zoiets vanzelfsprekends als de grip. Een FXLions pakt twijfelloos beet en is gemakkelijk te koppelen of afnemen. Het is maar een voorbeeld.

De behuizing is gemaakt van oerdegelijk isolerend kunststof en hecht verlijmd. Aansluitingen zijn afgedicht met goed sluitende, maar prettig te openen flexibele sluitdoppen.

Dat FXLion accu's deel uitmaken van een energie-systeem zie je aan de extra uitgangen. De USB aansluiting is daarvan de meest in het oog springende, maar de voedingsaansluiting is verreweg de meest praktische. Die maakt het mogelijk dat een FXLion met een gunstig geprijsde en compacte kabelvoeding wordt geladen.  FXLion specs

 

 

 

FX accu USB 02  Maximale benutting van energiecapaciteit door de geïntegreerde USB aansluiting, waarmee talloze USB-gevoede apparaten kunnen worden aangesloten.
 FX BP100 190WH 01 Een reeks van accu's in verschillende capaciteiten.
 FX BPF100U 17

Met de briljant ontworpen BP-F100U kan een camera uren en uren draaien, omdat de bovenste accu kan worden verwisseld, terwijl de onderste de stroomvoorziening in stand houdt. 

Lees meer over de Uninterruptable FXLion V-lock battery.

 FX BP led 01 Onmisbaar maar tegelijk hogelijk gewaardeerd is de led-indicatie van de beschikbare capaciteit.