logo FX rebuilt solidWhite

Elektronisch gecontroleerde laadsystemen

FX PL3680B 02


Alle ogen zijn gericht op accu's, maar zonder laders kom je niet ver. Bij FXLion leerden ze van uit veelvuldige contacten met de film en tv-industrie dat de traditionele laadstations in vele gevallen onpraktisch zijn. Voor op locatie verdient een kabellader de voorkeur. Dus ontwierpen ze er een oplossing voor. In de accu's zit een standaard aansluiting voor een voedingspen en de kabelvoeding past er eenvoudig in. De leds op de accu geven de capaciteit aan. Eenvoudiger kan het niet en zeker niet lichter en compacten.

Naast de handige kabelladers heeft FXLion ook bijzonder fraaie laadstations, die boordevol intelligente functionaliteit zitten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een accu permanent aangesloten te laten, zodat die voor gebruik altijd op maximale capaciteit kan worden ingezet. Voor ENG toepassingen van razende reporters een onmisbare eigenschap.

 

FX PL1680B 03  Met hoog-kwalitatieve elektronische schakelingen wordt een maximale levensduur van de accu bereikt. Ook in een portable model.
 FX PLQ80B 02 Het tafelmodel laadstation geeft goed zichtbare laadindicatie.