logo SI wit

Sirui

Verre reizen, dichtbije details. Snelle sporten, donkere krochten. Wie houdt van fotografie zoekt zijn grenzen op. De grenzen van wat je durft en de grenzen van wat je kunt. Een goed statief is een onmisbare compaan in jouw ontdekkingstocht.

Met een statief fotografeer je anders en meestal beter. Dat komt omdat je moet nadenken over je standpunt, over je opnamehoek en over het exacte moment. Als je je als fotograaf hebt verankerd met een statief, ben je meer een observator dan een betrokkene en neem je scherper waar in alle dimensies van het ruimte en tijd continuüm. Probeer het eens.

Van een ultra-lichte en compacte UltraLight, uiterst fijn uitgevoerd met slimme details, tot de robuuste broadcast videostatieven met hun vloeiend bewegende videokoppen, Sirui's statieven zijn het toonbeeld van goed ontwerp en perfecte productie. Sirui onderscheidt 7 statieffamilies, eigenlijk 8, want in de Reporterreeks zijn zowel statieven voor fotografie als voor filmen te vinden. Binnen de series zijn de statieven zoveel mogelijk afgestemd op het beoogde gebruik. Zo is een traveller vooral gemaakt voor reizen, dat merkt men aan het lage gewicht en de slanke bouw. Een Reporter is daarentegen bedoeld voor het zware werk en dat merkt men aan dikke buizen en robuuste scharnieren.

 

Statieven (drie benen) voor fotograferen en filmen

 SI T0X range tall

SI T1005X up  SI N3203X flipped LowRes

SI RX serie PH20 long

SI W2204 02

T0

UltraLight

 

Ultralicht, ultracompact,
ultra handig

TX

Traveller

 

Ranke en slanke reisgezel

N

Universal

 

Multi-purpose universeel

R

Reporter
2000-3000

 

Robuuste alleskunner

W

Waterproof

 

Outdoor met hoge
werkhoogte

 

Eenbeenstatieven voor fotograferen en filmen

SI P424 handheld

 SiruiPSserie scr1

 

 

 

 

P

Monopod

 

Altijd en overal inzetbaar voor extra creativiteit.

P-S

Monopod Swing

 

De video eenbeen met drie poten voor moeiteloze panorama's en tilts.

       

 

 

Statieven voor broadcast en cinematografie

Sirui Videohead RX series tripod scr

 SI BCT3203 up

 

 

 

R

Reporter
3000-4000

Snel, licht en onopvallend filmen

BCT

Broadcast

Twijfelloos stabiel en windbestendig

 

 

 

 

Sirui statieven zijn gemaakt voor de gepassioneerde fotograaf. Voor de observator met oog voor detail en liefde voor het licht. Sirui is een snel groeiend merk door haar hoge kwaliteit producten en dienstverlening. Sirui spreekt men uit als: [ sirij ]. Het is een samengesteld Chinees woord dat voorspoed en ijver verenigt. De fabrikant koos voor deze naam omdat hij tot uitdrukking wil brengen dat ze met het merk een nieuwe kwaliteitstandaard willen vestigen. Het streven is om ‘made in China’ de betekenis te geven van een product met feilloze kwaliteit en perfecte service.

L1020045